Skyline Zutphen uitsnede

WEBSHOP       |      LID WORDEN

Contributie-inning en lidmaatschap

Tijdens de jaarvergadering is besloten de contributie ongewijzigd te laten: te weten € 21,00 voor een enkel lidmaatschap en € 26,00 voor een dubbel lidmaatschap. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het door u te betalen contributiebedrag, indien u een machtiging heeft afgegeven, eind januari worden geïncasseerd. Wanneer u geen machtiging heeft afgegeven ontvangt u een nota voor het door u te betalen contributiebedrag.

Wij maken u er op attent dat opzegging van het lidmaatschap van onze vereniging vóór 1 december dient plaats te vinden.

Nieuwe leden betalen voor het lidmaatschap, ongeacht het moment waarop men lid wordt, het volledige, jaarlijkse contributiebedrag. Als welkom ontvangt het nieuwe lid alle nummers die in het lopende jaar van het blad Zutphen zijn verschenen.

Incasso

Onze penningmeester heeft het meeste werk aan de inning van de contributie van leden die nog geen incasso hebben afgegeven. Nog afgezien van de kosten van printen, postzegels etc. betekent dit voor hem ook nog veel aparte boekingen en het versturen van de herinneringen.

Zullen wij hem (Lees Vereniging) een cadeautje geven. Als u, die nog geen incasso heeft afgegeven, dit alsnog gaat doen dan scheelt dat de verenging geld en onze vrijwillige penningmeester heel veel tijd.

Stuur uw adresgegevens plus IBAN nummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u heeft er volgend jaar geen omkijken meer naar en wij, bestuur en overige leden zijn u dankbaar, voor dit cadeautje aan de vereniging. Doen!
Historische Vereniging Zutphen

Spiegelstraat 13-17

7201 KA Zutphen

info@historiezutphen.nl
06-34865641 

facebooklogoklein   twitterlogoklein