Verdiepingsmodules

De organisatie van de verdiepingsmodules is in handen van de Historische Vereniging Zutphen.

Als vervolg op de cursus Zutphenkunde of ter verdieping van uw kennis organiseert de Historische Vereniging een aantal verdiepingsmodules. Deze worden op één avond gegeven. Een onderwerp wordt door ter zake ervaren docenten uitgediept. Onderdeel van de verdiepingsmodule Bouwkunde is een wandelexcursie. In een aantal gevallen wordt de cursus op locatie gehouden.

De kosten bedragen per avond € 17,50 per persoon. Een hand-out van de modules wordt digitaal beschikbaar gesteld. In de pauze wordt, afhankelijk van de mogelijkheden, een kopje koffie/thee aangeboden.

De cursus wordt in de vorm van een hoorcollege gegeven. Maximaal 15 tot 18 personen en met een minimum van tien personen.

U kunt zich voor deze verdiepingsmodules opgeven bij cursuscoördinator Ineke Hissink-Kapper via het inschrijfformulier.

Voor nadere informatie kunt u eveneens contact opnemen met Ineke Hissink (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Onze vereniging is lid van het Cultuur-Historisch Platform Zutphen dat in 2014 is opgericht. 
Voor informatie over de cursus Zutphenkunde verwijzen wij u graag naar de website van Het Cultuur Historisch Platform Zutphen (CHPZ)