Verdiepingsmodules 2016.

De organisatie van de verdiepingsmodules is in handen van de Historische Vereniging Zutphen.

Na de vakantie gaat de laatste verdiepingsmodule van start. Hiervoor zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Klik hier voor meer informatie!

Dorpsgezicht Warnsveld

Onze vereniging is lid van het Cultuur-Historisch Platform Zutphen, dat in 2014 is opgericht. De cursus Zutphenkunde wordt onder auspiciën van het Cultuur-Historisch Platform Zutphen georganiseerd; de coördinatie ervan is in handen van de Historische Vereniging Zutphen.

Als vervolg op de cursus Zutphenkunde of ter verdieping van uw kennis organiseert de Historische Vereniging een aantal verdiepingsmodules. Deze worden op één avond gegeven. Een onderwerp wordt door ter zake ervaren docenten uitgediept. Onderdeel van de verdiepingsmodule Bouwkunde is een wandelexcursie. In een aantal gevallen wordt de cursus op locatie gehouden.

De kosten bedragen per avond € 17,50 per persoon. Met uitzondering van module bouwkunde. De kosten bedragen hiervoor, één avond en excursie, € 25,00 per persoon. Een hand-out van de modules wordt digitaal beschikbaar gesteld. In de pauze wordt, afhankelijk van de mogelijkheden, een kopje koffie/thee aangeboden.
De cursus wordt in de vorm van een hoorcollege gegeven. Maximaal 15 tot 18 personen, met een minimum van tien personen.

Voor meer informatie klik op cursussen in het hoofdmenu.

U kunt zich voor deze verdiepingsmodules opgeven bij cursuscoördinator Ap Lammers:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam verdiepingsmodule, naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Voor nadere informatie kunt u eveneens contact opnemen met Ap Lammers: 06 53394768.